Sunnyglow Klazienaveen pakt uit met herfstactie

Foto:

Je voeten, wenkbrauwen of nagels laten verwennen. Verantwoord afvallen of gewoon in de zonnebank dat zomerkleurtje versterken. Veel mensen willen dit, maar laten het erbij zitten omdat het tijdrovend is. Je bent tenslotte al snel een paar avonden of middagen kwijt voor alle behandelingen en het heen-en-weer rijden naar de verschillende afspraken.

Bij Sunnyglow in Klazienaveen is dat niet aan de orde. Hier zit alles namelijk onder een dak. In het pand aan de Venus 10 werken de zonnestudio, pedicure, nagelstyliste, wenkbrauwstyling, kapper en diëtiste samen. ‘Dat scheelt veel gedoe en stress. Zo hoort het ook want een pedicure of zonnestudio bezoek je tenslotte voor je ontspanning’, volgens Germaine Yeter, sinds kort eigenaar van zonnestudio Sunnyglow. Het bedrijf is dagelijks open van negen tot negen uur in de avond. Klanten vanuit Emmen tot en met Klazienaveen weten het inmiddels te vinden.

Nieuwe look
Yeter heeft niet alleen de zonnestudio van nieuwe zonnebanken voorzien. Het hele pand heeft een frisse nieuwe look gekregen. ‘Daar zijn we met zijn alleen best trots op. Als samenwerkende ondernemers gaan we de komende tijd flink uitpakken met acties. Ik wil hier nog niet te veel over zeggen, maar Sunnyglow komt zeker met een leuke herfstactie. Houdt daarom vooral onze Instagramaccount in de gaten’, benadrukt ze.

Insta: @sunnyglowklazienaveen
facebook.com/sunnyglowklazienaveen