Giant Store Greve pakt uit tijdens jubileumfeest

Foto:

Giant Store Greve is in feeststemming. De tweewielerspeciaalzaak in winkelcentrum De Rietlanden viert zijn 25-jarig bestaan. Deze week pakt de Emmer ondernemer daarom uit met verscheidene jubileumacties.

Tot en met zaterdag 1 oktober krijgt elke klant een goed gevulde goodiebag van Giant en Liv mee naar huis. Verder biedt Giant Store Greve de hele week kortingen op fietsen, accessoires en fietskleding.

Speciaal moment
‘Ik zat laatst naar foto’s uit de beginperiode te kijken en dan zie je jezelf met meer haar en minder grijs. Dan besef je dat de tijd voorbij is gevlogen. Dit 25-jarig jubileum is een speciaal moment dat we graag met onze klanten willen delen’, zegt Harry Greve, die de zaak samen met zijn vrouw Joke runt.

Mooi gepresenteerde fietscollectie
In de afgelopen 25 jaar is Giant Store Greve fors gegroeid en met de tijd meegegaan. Eén ding is echter hetzelfde gebleven: de vestigingsplaats. ‘We begonnen met een klein huurpand. Vijftien jaar geleden was er de kans om een pand te kopen. Tegenwoordig staat er een bijna 200 vierkante meter grote winkel met professionele werkplaats. Deden we vroeger vooral reparatie en onderhoud, tegenwoordig staat hier een mooi gepresenteerde fietscollectie.’

Specialisatie
Belangrijkste mijlpaal, zo stelt de ondernemer, deed zich zes jaar geleden voor: de winkel werd omgedoopt tot Giant Store. Sindsdien biedt de winkel alleen maar nog de fietsen van Giant en zustermerk Liv, dat zich volledig op vrouwen richt. ‘Tot dat moment presenteerden we van veel merken een paar fietsen. We besloten ons te specialiseren in Giant en Liv. Dat zijn A-merken die er voor alle type fietsers zijn, van woon-werkverkeer tot aan de gravelbiker. Daardoor zijn we allround’, besluit de jubilerende fietsexpert.

 

https://www.giantstore-greve.nl/nl